Centar SELF iz Novog Sada organizuje edukativnu radionicu sa temom „Kako motivisati i zadržati programere: Osam moćnih strategija“ za zaposlene u IT sektoru u subotu, 8. aprila, sa početkom u 10 sati. Tokom trosatnog rada polaznici će saznati zašto besplatan fitnes, kursevi jezika, visoke plate i druge mere ne uspevaju zadržati zaposlene u firmi, odnosno zašto tretiranje zaposlenih u „zlatnim rukavicama“ daje samo kratkoročne efekte u pogledu zadržavanja talenata i radnih rezultata.

Radionica pruža odgovore na pitanja:
– Kako povećati produktivnost?
– Vratiti energiju na radu?
– Razviti saradnju među kolegama?
– Smanjiti stres i povećati zadovoljstvo među zaposlenima?
– Zadržati zaposlene u firmi duže?

Radionica je zasnovana na rezultatima neuronaučnih istraživanja i savremenim trendovima u psihologiji. Polaznike kroz interaktivni rad upućuje na osam moćnih strategija koje se daju primeniti u njihovom radnom okruženju, a koje garantuju jačanje organizacije i priliku da se eleminiše pitanje „zašto je kolega/koleginica otišao/la zbog 100 eura veće plate?“.

Autorka i voditeljka radionice je dr Dragana Mitrić – Aćimović, poslovni psiholog, HR konsultantkinja koja godinama radi na unapređivanju poslovanja organizacija i karijera pojedinaca.

Broj mesta je ograničen, te je neophodna rezervacija i najava učešća na mejl office@self.rs. Kotizacija za učešće iznosi 3.500 dinara. Dodatne informacije je moguće dobiti na broj telefona 060/300-1310.