Dragi roditelji i deco, za predstojeći novembar vam pripremamo četiri besplatne radionice o veštinama roditeljstva i odnosima između dece i roditelja.

Biti roditelj – bebi, predškolcu ili adolescentu je veliki izazov! Tvrdnja da je roditeljstvo „najizazovniji posao“ na svetu nam se vrlo često čini tačnom i opravdanom, a svakako treba dodati da je uloga roditelja uloga koju imamo tokom celog života. Ukoliko imate doživljaj da ponekad ulazite u ulogu Baba Roge ili, sa druge strane, ne umete da kažete NE i postavite granice; ako primećujete da komunikacija lako i često eskalira ili imate problem da pokrenete neke teme sa vašim detetom; ako želite da radite na kvalitetu vašeg odnosa sa detetom, a niste sigurni kako bi to trebalo da izgleda; želite da delujete u pravcu koji je najbolji za razvoj vašeg deteta, ali ponekad niste sigurni koji je to pravac… Ne brinite, susrećete se sa dilemama koje su (kao i mnoga druge) sastavni deo života svakog roditelja!

Upravo zbog toga smo odlučili da vam, makar na kratko, budemo saputnici u rešavanju ovih dilema i da zajedno radimo na tome da postanete veštiji i zadovoljniji u svojoj ulozi roditelja! Zajedno sa vašom decom imaćete mogućnost da prisustvujete besplatnim radionicama, na kojima ćete učiti i raditi na vašem zbližavanju i razumevanju vaših potreba, što će doprineti poboljšanju odnosa roditelj – dete! Svaka od radionica biće namenjena roditeljima i deci određenog uzrasta. S obzirom da svako doba detinjstva ima svoje čari i specifičnosti, priredićemo različite pristupe u radu sa roditeljima i decom kako bi se bolje razumeli, shvatili međusobne potrebe, razvili dobru komunikaciju i na adekvatan način podsticali psihološki rast i razvoj. Prva od radionica biće namenjena roditeljima i deci uzrasta od 1 do 3 godine, druga, roditeljima i deci uzrasta od 5 do 7 godina, a treća, roditeljima i deci od 14 do 16 godina. Poslednja radionica biće namenjena samo roditeljima dece različitih uzrasta. Za svaku od ovih radionica uskoro javljamo detalje o datumu i vremenu realizacije, kao i teme koje će se obrađivati na svakoj od njih, stoga pratite naš sajt i facebook stranicu!

Nestrpljivo isčekujemo novembar sa vama!