Psihološki centar SELF organizuje u februaru trening „Veštine pružanja fidbeka: Povratna informacija u službi razvoja poslovanja i tima“ namenjen razvoju veština menadžera, HR profesionalaca, i svih zaposlenih orijentisanih na unapređivanje poslovanja organizacije i razvoj tima.

Kroz interaktivni rad polaznici treninga će steći znanja i veštine koje se odnose na:

  • Važnost fidbeka o radu, ponašanju u poslovnom okruženju i karijernom razvoju kod zaposlenih u Srbiji (vrednovanje i specifične reakcije zavisno od izvora fidbeka);
  • Formulu kvalitetnog fidbeka;
  • Pružanje kritike i pohvale – optimalni načini upućivanja, moguće reakcije zaposlenih i njihovo značenje;
  • Adekvatne intervencije u slučaju reakcije suzama, besom ili negiranjem odgovornosti na poslovni fidbek;
  • Metode podrške zaposlenom kod nepovoljnog fidbeka – prevazilaženje samoosude i negativnog samovrednovanja.

Autorka i voditeljka treninga je dr Dragana Mitrić – Aćimović, poslovni psiholog i HR saradnik brojnih organizacija, sa dugogodišnjom praksom u razvijanju veština zaposlenih i unapređivanju poslovanja, čiji je naučno-istraživački rad obuhvatio i značaj fidbeka.

Termin održavanja treninga: 18. februar 2017. godine, od 10 do 14 sati.

Kotizacija: 2.800 dinara za pojedinačne, 2.200 dinara za grupne prijave (troje i više prijavljenih).

Broj mesta na treningu je ograničen, zbog čega je neophodna rezervacija mesta. Ona se ostvaruje uplatom kotizacije na: Psihološki centar SELF, Novi Sad; svrha uplate: kotizacija za edukaciju; račun br: 205-196671-29. Molimo vas da se po uplati javite mejlom na office@self.rs i da ponesete na dan održavanja overenu uplatnicu kao dokaz plaćanja.