vestine-efikasnog-ostvarivanja-ciljevaBliži se period godine kada se (ne)rado priča o novogodišnjim odlukama i osmišljavanju planova za narednu godinu. Dosadilo vam je da to opet ostanu prazne priče? Hoćete da na efikasan način planirate svoju budućnost? Želite da otkrijete i postavite svoje lične i profesionalne ciljeve, nađete unutrašnju motivaciju i resurse da ih ostvarite?

Za vas smo spremili novi edukativno-iskustveni program posvećen efikasnom ostvarivanju ciljeva: „Imate cilj i šta s njim? – Nemate cilj, a šta s tim?” koji će se održati 3. decembra, a koji smo rešili da vam predstavimo u četvrtak, 24.11. u 19h besplatnim promotivnim predavanjem.

Pridružite nam se 24.11. u našim prostorijama u Novom Sadu, iskusite kako je to baviti se sopstvenim ciljevima na efikasan način, saznajte da li je ova radionica za vas, učestvujte u nagradnoj igri i osvojite popust za učešće na radionici.

Iako je učešće na promociji radionice „Imate cilj i šta s njim? – Nemate cilj, a šta s tim?” besplatno, molimo vas da svoj dolazak najavite putem mejla na office@self.rs, s obzirom da je broj mesta ograničen.