vestine-efikasnog-ostvarivanja-ciljevaImate cilj i šta s njim? – Nemate cilj, a šta s tim?

Verovatno ste barem jednom u životu bili u situaciji da znate šta je to što želite da ostvarite, ali se nikako niste pokrenuli na akciju. Možda ste sumnjali da je to dostižno? Ili ste bili nadomak cilja, ali je izgledao daleko, pa ste odustali?

Šta biste sve pokušali, kada biste znali da ćete sigurno uspeti?

Na ovoj edukativno-iskustvenoj radnionici bavićemo se značajem postavljanja ciljeva za efikasnost i svakodnevno zadovoljstvo, pronalaženjem resursa koji će pomoći dostizanju istih, kao i kako naši manji ciljevi i izbori vode do vizije naše budućnosti i kako je naše okruženje povezano sa tim.

U okviru edukativnog dela radionice naučićete kako način definisanja ciljeva utiče na njihovo ostvarivanje, dok će vam iskustvene vežbe pružiti priliku da prepoznate, otkrijete i naučite kako da iskoristite potrebne unutrašnje resurse i motivišete se za ostvarivanje svojih ciljeva.

Radionica je namenjena svima koji prepoznaju da im je potrebna promena na putu do svojih ciljeva. Onima koji znaju šta hoće, kao i onima koji ne znaju šta hoće, ali možda znaju šta neće. Onima koji imaju viziju, ali ne i cilj, onima koji se dvoume između više ciljeva, kao i onima koji traže unutrašnju motivaciju i resurse kako bi ostvarili svoje želje.

Dođite po svoje odgovore. 😉

Autor i voditelj: Dajana Damjanović, diplomirani psiholog – master psihologije. Doktorandkinja na Odseku za psihologiju Univerziteta u Novom Sadu sa usmerenjem na organizacionu psihologiju. Savetnik iz Integrativno-transakcionog pristupa psihoterapiji. Sertifikovani NLP business practicioner od strane Međunarodne NLP asocijacije Švajcarske. U procesu edukacije i sticanja akreditacije za koučing prema ICF standardima (Međunarodna koučing federacija). Specijalista za trening i razvoj zaposlenih, sa radim iskustvom u internacionalnim kopropacijama. Poseduje višegodišnje iskustvo rada u nevladinom sektoru kao trenerica, aktivistkinja i kordinatorka projekata usmerenih na podizanje svesti o ljudskim pravima i osnaživanju marginalizovanih grupa, posebno mladih i žena sa invaliditetom.

Trajanje: 6 sati efektivnog rada, 1 dan

Datum: 3. decembar 2016. godine

Besplatno predstavljanje radionice održaće se 24.11.2016. u 19h. Pozovite nas da rezervišete svoje mesto.

Za sve dodatne informacije, kao i za prijavu na radionicu možete nam se obratiti na e-mail: office@self.rs ili telefonski na 063 502 968.