Procesna dijagnostika i terapija: model mini skripta

napredni-nivo-transakciono-asimilativni-pristupSa nestrpljenjem očekujemo sve zainteresovane da nam se pridruže sredinom novembra u SELF-u, da zajedničkim snagama otpočnemo napredni nivo TRANSAKCIONO-ASIMILATIVNOG pristupa psihoterapiji – kojim će se akcenat staviti na procesnu dijagnostiku i terapiju, odnosno model mini skripta.

Ova edukacija je namenjena stručnjacima iz oblasti mentalnog zdravlja koji su uspešno savladali osnovni nivo TA.

Cilj edukacije je razumevanje ključnih pretpostavki i konstrukata modela mini-skripta i tipova adaptacije ličnosti, kao i ovladavanje veština procesne procene i savetovanja, koji proizilaze iz ovog modela.

Više informacija o organizaciji i mestu održavanja kursa:

Mesto održavanja edukacije: prostorije Centra SELF, Fruškogorska 21, Novi Sad
Trajanje edukacije: 16 susreta po 6 radnih sati, jedan vikend mesečno
Početak edukacije: 19. i 20. novembar 2016.
Voditelj edukacije: Dr Vesna Gavrilov-Jerković – Doktor psiholoških nauka sa dugogodišnjim iskustvom u praktičnom, naučnom i istraživačkom radu iz oblasti kliničke psihologije i psihoterapije. Redovni je profesor na kursevima iz oblasti psihodijagnostike i psihoterapije. Autor brojnih naučnih radova, objavljenih u domaćim i stranim časopisima. Koordinator i učesnik u velikom broju istraživačkih projekata Ministarstva za nauku i tehnološki razvoj i Pokrajinskog sekretarijata za nauku i tehnološki razvoj. Psihoterapeut, edukator i supervizor iz Integrativno – transakcionog pristupa.

Za sve dodatne informacije slobodno nam se obratite na office@self.rs ili na broj telefona 063 808 72 72, a ukoliko vas zanima kakva je atmosfera na edukaciji bila prošle godine, zavirite u našu galeriju ovde.