Self roditeljstvo

Ako Vam se ponekad čini da ste Alisa u zemlji čuda u svetu roditeljstva, slobodno možete da odahnete! Roditeljima se na dnevnom nivou javlja mnogo pitanja i nedoumica: Umem li adekvatno da prepoznam i odgovorim na potrebe mog deteta? Kako da komuniciram sa detetom, a da me ono razume? Kako da objasnim detetu da nije lepo tući drugu decu? Razume li me kada kažem „Ne”? Kako da se postavim kada dete ne želi da deli igračke? Na koji način da pregovaram sa detetom ukoliko želi da se igra sa predmetima koji nisu igračke? Šta da radim kada se jako ljuti i valja se po podu? Kako mogu uticati na to da se dete bolje razvija i napreduje? Šta nas očekuje u zoni narednog razvoja? Hoću li umeti da se nosim sa tim?

Verujemo da kada bismo nastavili da nabrajamo sve dileme koje muče roditelje ovaj tekst bi prerastao u knjigu od 10 tomova! ?

Naši psiholozi su prepoznali izazove sa kojima se roditelji svakodnevno sreću i odlučili su da sa Vama podele načine za njihovo prevazilaženje! ? Tokom marta u Centru SELF realizovaće se 3 susreta namenjena roditeljima dece uzrasta od 0 do 3 godine. Susreti su planirani za 2, 9. i 16. mart, sa početkom u 19h (trajanje radionice je 2 sata), a cena po susretu je 2000 dinara. Bavićemo se pomenutim pitanjima, ali i drugim, relevantnim temama vezanim za roditeljstvo: naučićete kako da adekvatno stimulišete dečiji razvoj, kako da se ponašate u izazovnim situacijama, koje roditeljske kompetencije važe za psihološki rast i razvoj dece, kako postavljati zdrave granice malom detetu i zašto je to važno, kako komunicirati sa detetom ranog uzrasta i još mnogo, mnogo toga.

Susrete vode:

Vinka Žunić, MA psiholog i psihoterapeut u edukaciji i Vanja Bogičević, dipl. psiholog i psihoterapeut u edukaciji.

Prijave možete slati na e – mail adresu office@self.rs sa napomenom „Roditelji u zemlji čuda”. Potrebno je da navedete svoje ime, kontakt telefon, kao i uzrast Vašeg deteta. Možete učestvovati na jednom, dva, ili na sva tri susreta (ukoliko se prijavite za 2 susreta cena je 3700, a ukoliko se prijavite na 3 susreta cena je 5000 dinara). Za sva dodatna pitanja, budite slobodni da nam se obratite na navedenu e – mail adresu.

Radujemo se druženju!