Veliki broj studenata, istraživača i zaposlenih u raznim domenima se suočavaju sa teškoćama u kreiranju istraživačkih nacrta, pravilnom osmišljavanju ili adaptaciji upitnika, analizi i interpretaciji statističkih podataka, kao i u razumevanju statističkih analiza i zaključaka do kojih dovode.

Studenti i mladi istraživači iz raznih naučnih oblasti često imaju potrebu za dodatnom edukacijom kako bi mogli samostalno da kreiraju ili sprovedu kompleksne istraživačke nacrte ili unaprede sopstvene profesionalne kompetencije. Sa druge strane, mogućnost kreiranja istraživanja i njihove pravilne analize i interpretacije je od velike važnosti svima koji planiraju da pokrenu sopstveni posao, upravljaju organizacijom ili firmom, odnosno iz bilo kog razloga imaju potrebu da razumeju mogućnosti unapređivanja efikasnosti rada, kvaliteta usluge koju pružaju i sl.

Ukoliko se prepoznajete u nekoj od navedenih kategorija, dobro je da znate su vam naši iskusni stručnjaci od ove jeseni na raspolaganju u pružanju statističke SELF-help asistencije kroz:

  • Konsultacije povodom istraživačkih nacrta, adekvatne analize podataka, kreiranja ili adapracije mernih instrumenata, itd.
  • Analize i interpretacije statističkih podataka
  • Časove statistike
  • Seminare i edukacije na određene statističke teme

Za sva pitanja i dodatne informacije o SELF-ovom helpu oko statistike, slobodno nam pošaljite email na office@self.rs, ili nas kontaktirajte putem naše kontakt strane.