Planirate da zapošljavate bez veze, a da to ne bude bezveze?

Profesionalna selekcija predstavlja proces odabira kandidata koji svojim kompetencijama najviše odgovara određenoj poziciji. Osnovni cilj ovog procesa predstavlja usklađivanje sposobnosti, znanja i veština kandidata sa zahtevima radnog mesta radi što efikasnijeg radnog učinka, ali i zadovoljstva zaposlenog pri radu.

Trening profesionalne selekcije pod sloganom: “Planirate da zapošljavate bez veze, ali da ne bude bezveze” koji će se održavati u Psihološkom centru SELF tokom druge polovine oktobra namenjen je svim pojedincima koji se bave ili žele da se bave zapošljavanjem. Nije isključivo namenjen psiholozima, ali u određenim temama, psiholozi će najbolje „plivati“, dok nepsiholozi mogu steći dragocena znanja. Trening mogu pohađati vlasnici kompanija, HR menadžeri, HR asistenti, ali i studenti i pojedinci koji nastoje dodatnom praktičnom usavršavanju.

Šta je konkretna dobit od treninga?

Učesnici će nakon treninga biti obučeni za samostalno sprovođenje profesionalne selekcije. Trening je praktičan, interaktivan i koncipiran na aktivn

om učešću polaznika. Za sticanje sertifikata, polaznici su u obavezi i da sprovedu kompletan proces selekcije samostalno u vidu domaćeg zadatka.

Okvirne teme kojima se bavimo na treningu su: procena ključnih kompetencija kroz analizu posla, analiza prispelih prijava, testovi u selekciji, intervju, najčešći psihološki profili kandidata, donošenje odluke o izboru kandidata, pisanje izveštaja i odbijenica i sl. Edukante na treningu očekuju i bonus trikovi i iskustva iz prakse.

Trening vode psiholozi sa dugogodišnjim praktičnim i predavačkim iskustvom Sonja Ivković, senior HR consultant i Dragana Brdarić Leka, psihoterapeut. Trening obuhvata dva susreta, uz dodatni follow up nakon urađenog domaćeg zadatka kao i dodelu sertifikata.

Za sva dodatna pitanja obratite nam se putem mejla na office@self.rs ili putem telefona na 063 81 26 386.