plakat-resavanje-problemaU sklopu obeležavanja Svetskog dana mentalnog zdravlja, Centar SELF učestvuje u manifestaciji Bazar mentalnog zdravlja koji organizuje Institut za javno zdravlje Vojvodine. Ova manifestacija koja će se održati 10.10.2016. godine na SPENSu od 17 do 20h, će posetiocima pružiti priliku da posete štandove 34 organizacije koje se bave brigom o mentalnom zdravlju naših sugrađana, i koji su pripremili brojna iznenađenja u vidu kreativnih i psiholoških sadržaja kako za decu, tako i za odrasle.

U Centru SELF smo za vas tim povodom, između ostalog, pripremili besplatan psihološki trening sa temom konstruktivnog rešavanja problema. Trening će biti prilika da podignete sopstvene kapacitete za efikasno nošenje sa praktičnim i emocionalnim problemima.

Za sve koji žele da nauče da problemima pristupe kao izazovima, prilici za rast i razvoj, ovaj trening će nadamo se biti odlična inspiracija. Trening koji će se odvijati u petak, 14.10.2016. u trajanju od 2,5 sata, vodiće psiholog Dragana Brdarić. S obzirom da je broj učesnika koji mogu da prisustvuju ograničen, nepohodno je da se svi zainteresovani prijave na trening. Prijave ćemo prikupljati na Bazaru mentalnog zdravlja 10.10.2016. godine na SPENSu od 17 do 20h.

Pridružite nam se da saznate šta smo još zanimljivo spremili za vas, kao i da zajedno obeležimo ovaj važan datum radeći na podizanju sopstvenog psihološkog blagostanja.